Sens: eerste en tweede in de club

Zaterdag 8 juli vlogen mijn duiven Sens  581 kilometer. Samen met mijn dochter Marianne en vriendin Lenie stonden wij ze op te wachten. En de duiven stelden ons niet teleur. Wij werden één en twee in de club en tevens zeer vroeg op deze NPO vlucht.
Wij hadden er 20 mee en 13 in de prijzen. Mijn eerste duif was de 15-4775170 “Arend”. De 170 komt uit ons samenkweek Arend Meijerhof Noordbroek. Hij komt uit 100 % Koopman x dochter superkweker Het Kanon.
Mijn tweede duif is 15-1227962 “Markie”. Deze duif heb ik aangeschaft bij de comb Espeldoorn x Dokter.
Ik ben zeer tevreden over deze Fondvlucht Sens. Ik was blij met de support van de dames, maar dat begrijpen jullie wel.

Samen met mijn dochter Marianne

In regio Noord ben ik tegen 2262 duiven twee en drie geworden en in Rayon 2 van afdeling 10 één en twee en dat tegen 641 duiven. Wat wel opvalt dat er weer een kleinkind uit mijn supervlieger en kweker Het Kanon “141” een eerste prijs wint in groot verband. Dat is al de zoveelste eerste prijs die uit de lijn van Het Kanon “141” komt.
En ik moet Arend Meijerhof uit Noordbroek ook niet vergeten met zijn geweldige duif die er tegen stond.
Dit was een geweldig weekend voor mij en nu op naar Chateauroux.

Mooie teletekst vermelding

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.